cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
14°

TaPalma 2017: la fira de tapes i còctels s’acosta

23-10-2017

La fira de tapes i còctels TaPalma 2017 se celebrarà del 15 al 19 de novembre, amb un concurs que tendrà lloc el dia 13 per escollir el millor xef de tapes de Palma i el millor barman. Segons han informat els organitzadors, el propòsit d'aquest any és «augmentar l'afluència de públic» i «la qualitat i professionalitat de la fira gastronòmica».

La principal novetat d'aquesta edició és que la ruta de tapes i còctels se separa de la celebració del concurs. Per això, tots els cuiners que vulguin competir hauran de mostrar les seves habilitats en el concurs que tendrà lloc el 13 de novembre, dos dies abans de la ruta gastronòmica, a la Sala Magna de l'Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

L'entrada al concurs és gratuïta. Els assistents podran veure en streaming l'elaboració de les tapes i còctels. Aquest any hi haurà, a més, concursos amb premis a les xarxes socials de TaPalma. Aquest mateix dia es coneixeran els guanyadors de cadascuna de les categories que competeixen i que optaran al primer, segon i tercer premi de TaPalma 2017, Tapa Temàtica i Millor Còctel.

Tots seran triats per un jurat compost per xefs i barmans de prestigi nacional i internacional, així com per experts i periodistes gastronòmics entre d’altres.

TaPalma es tracta d'un esdeveniment privat, organitzat per l'Associació Restauració, per l'Associació de Barmans de les Balears i per AgenciaCom. La fira té com a objectiu «donar suport a un sector vital en l'activitat econòmica diària de les Balears», així com «afavorir a la desestacionalizació» en un mes on hi ha un descens de turistes. Compta amb el patrocini oficial de Trasmediterranea i el copatrocini de Quely, amb la col·laboració de Makro, l’Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, Coca-cola, Última Hora i Grup La Migdiada, entre d’altres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris