cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

La fotografia s'uneix a l'esport

L'IME entregà divendres els guardons del tercer concurs de fotografia esportiva digital Esportgràfica, que ha registrat més de 70 participants

126488

Aquesta fou una de les fotografies realitzades pel guanyador del primer premi, Miguel Morey Colomina.

La unió entre fotografia i esport sol donar uns resultats que en moltes ocasions destaquen per la seva espectacularitat. I això que aquest gènere no és gens senzill. D'aquí el mèrit dels més de 70 fotògrafs aficionats que s'inscriviren enguany a Esportgràfica 2011, el tercer concurs de fotografia esportiva digital organitzat per l'Institut Municipal d'Esports, que se celebrà del 28 de maig al 4 de juny amb motiu de la clausura de les Escoles Municipals Esportives. Els participants varen tenir la missió de captar amb les seves càmeres els millors moments de les demostracions esportives celebrades als poliesportius de Palma. Atletisme, futbol, tennis infantil, natació sincronitzada, gimnàstica rítmica i artística, pàdel, waterpolo, rugbi, voleibol, bàsquet, karate i judo foren alguns dels esports que els fotògrafs captaren amb la seva mirada.

Els millors moments d'aquest certamen es pogueren contemplar gràcies a una petita exposició i a la projecció d'un vídeo, actes que van tenir lloc el passat divendres dia 1 de juliol al pati del Casal Solleric. L'entrega de premis va estar presidida pel regidor de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, i president de l'IME, Fernando Gilet. El primer premi, de 500 euros, fou per a Miguel Morey Colomina. Luis Garrocho Benítez guanyà el segon premi, dotat amb 250 euros. El tercer lloc fou per a Àlvaro Maldonado, que aconseguí d'aquesta manera 150 euros. El quart premi, dotat amb 100 euros, fou per a Gabriel Rubert Rado.

Alba Jiménez Martí, d'onze anys, aconseguí el premi Jove i s'endugué una càmara digital compacta. Vicente Picornell, Antonio Jiménez, Jaime Juan Alberola, Juana M. Santana i Rafael Riudaverst foren els cinc finalistes que reberen un bonus de l'IME fins a final d'any. Malgrat que només alguns dels participants varen rebre guardons, al final tothom sortí guanyant gràcies a aquest matrimoni entre la fotografia i l'esport, el qual brindà un bon grapat d'imatges espectaculars, que reflecteixen l'esforç de molts de joves esportistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris