cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Els més petits fan neta la costa

Vint al·lots participen a Andratx en una jornada de neteja costera organitzada per Coca-Cola i Ecomar

Un total de 20 al·lots d'entre 10 i 13 anys van participar ahir en una jornada de neteja a cala Egos, al municipi d'Andratx. La iniciativa s'integra dins el programa de neteja de la costa mallorquina organitzada per Coca-Cola i la fundació Ecomar.

El grup d'al·lots va embarcar en el Club de Vela del Port d'Andratx i, al costat d'un bussejador professional, es van dirigir cap a la cala.

Els participants, proveïts de guants i bosses, van netejar uns 500 metres de cala d'escombraries arrossegades per la marea i que procedeix de terra ferma. De tornada al Port d'Andratx es va reciclar el material als contenidors adequats. En l'acció també hi participà Theresa Zabell, presidenta de la fundació Ecomar, i representants de Cobega, embotellador i distribuïdor de Coca-Cola Balears.

Per part seva, el responsable de Relacions Externes de la companyia, Gabriel Mulet, assegurà que "la cura i la conscienciació sobre la cura del medi ambient és una de principals línies estratègiques de la seva responsabilitat social corporativa". "Educar els al·lots -des de ben joves- amb relació a la importància de respectar i conservar l'entorn, és fonamental per a la construcció d'un futur sostenible", va concloure Mulet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris