cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín: 11°
11°

Nadal Torres es converteix en el tercer batle de la legislatura en virtut del pacte

Nadal Torres, del Grup Independent de Valldemossa (GIV), es va convertir ahir en el tercer batle d'aquesta legislatura. Agafà la vara de mans de Francesc Mulet, d'Unió Mallorquina (UM), en compliment del pacte que el tripartit valldemossí va firmar el 2007 i que deixà el PP a l'oposició.

Les primeres paraules de Torres van ser d'agraïment als seus dos antecessors en el càrrec, col·laboradors, amics i familiars, i no va poder contenir l'emoció en recordar els ja morts. Torres va anunciar en el seu discurs una política "de portes obertes i transparència". Posteriorment, a preguntes dels periodistes, va assegurar que "m'abaixaré el sou, malgrat que encara no sé en quina mesurada". Moments abans, Jaume Vila, de La Valldemossa que Volem (VV), que gràcies al mateix pacte va ocupar la batlia els dos primers anys, va presidir la mesa del ple i va sol·licitar als regidors el vot a l'única candidatura. Finalment, Nadal Torres va ser elegit, enmig d'aplaudiments, amb els vots a favor dels membres del pacte, mentre que el PP hi va votar en contra. Torres ocuparà el càrrec "amb gran il·lusió" fins al final de la legislatura.

Agraïments

El batle sortint, Francesc Mulet, va agrair la col·laboració als seus companys, a l'oposició i "a tot el poble", i va afirmar que Torres "estima molt Valldemossa i sempre tindrà UM al costat". Per part seva, el PP va explicar el posicionament que adoptà recordant que va ser el partit més votat el 2007 i afirmant que "tres batles en una legislatura no donen l'estabilitat desitjable". Això no obstant, va oferir tota la col·laboració i el suport a Torres en qualsevol tema "que sigui positiu per al poble". Ahir va culminar la darrera passa del mandat i el pacte de govern del 2007 amb la presa de possessió del veterà polític.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per maria muro, fa mes de 8 anys
Enorabona el nou Batle de Valledemosa NADAL TORRES
esper que tengui sort, sabem molt bé que ès una bona persona, bon Politic i molt important estimà el seu Pobla que és Valldemosa.

Molt força i a per totes estam amb tu segur que tot anira bè.
Valoración:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris