cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín: 11°
11°

Del reality show als tribunals

Després d'hores de recerca frenètica i de sospites que no fos un muntatge, la Policia presentarà càrrecs penals en el cas de Falcon, l'infant que mantingué a l'expectativa tots els EUA

La família de Falcon Heene, el nin de sis anys que va tenir pendent tots els EUA quan es difongué la notícia que volava a la deriva a bord d'un globus casolà, té un bon berenar. La Policia nord-americana presentarà càrrecs penals, segons explicà ahir l'agutzil del comtat de Larimer, Jim Alderden, després d'interrogar separadament els pares de l'infant, Richard i Mayumi Heene. Alderden no va voler precisar contra qui els presentaran ni per què, i fins ara ningú no ha quedat detingut en relació amb el cas. La notícia va fer la volta al món dijous, quan es va donar a conèixer que els serveis d'emergència perseguien un gegantí globus d'heli, amb forma de plat volador, després que els pares haguessin alertat que Falcon podria ser dins.

Després d'una frenètica persecució al llarg de més de cent quilòmetres pel nord de Colorado, seguida en directe pels mitjans de comunicació de tot el món i realities televisius, el globus va perdre aire i va caure en terra, sense que s'hi trobassin rastres de l'al·lot. El nin va ser localitzar cinc hores deprés que començàs l'incident sa i estalvi a casa seva. Falcon va declarar que havia estat amagat tot el temps a l'altell del garatge, després d'haver-se espantat perquè el seu pare l'havia renyat.

Xou

Les sospites que tot pogués tractar-se d'un muntatge van començar aquella mateixa nit, quan en una entrevista en directe a la cadena CNN el seu pare li va preguntar per què, si havia sentit que el cridava, no havia contestat, i l'al·lot va replicar que "vosaltres vau dir que ho fèiem pel xou". L'endemà, en dues entrevistes diferents, també en directe, l'infant es va posar a vomitar en el moment en què els periodistes li varen demanar què havia volgut dir. Llavors, Alderden va indicar que, encara que en principi la Policia no creia que es tractàs d'un muntatge, tornaria a interrogar la família per aclarir exactament el que havia succeït. Arran de l'incident ha sortit a la llum que el pare, un científic aficionat i el hobby del qual és perseguir tempestes, feia temps que intentava trobar una cadena de televisió que s'interessàs per una idea seva per a un programa de reality shou, en el qual volia abordar "els misteris de la ciència". Potser, ara li sortirà car.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris