algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Chevrolet Aveo

El nou Aveo és el cotxe perfecte tant per al trajecte diari al treball com per a les escapades de cap de setmana. Es tracta d'una opció atractiva per als conductors que tenen en compte l'estil. La darrera edició de l'Aveo és un vehicle amb un disseny totalment renovat tant a l'exterior com en el lloc de conducció, a més d'una estructura de xassís i de carrosseria de nou desenvolupament i motors moderns amb baixos nivells de consum i d'emissions.

Amb un disseny exterior d'acord amb el disseny global de Chevrolet, aquest Aveo està pensat per seduir els joves, ja ho siguin per edat o per actitud. Aquesta característica està present en aquesta carrosseria de cinc portes, gràcies a les línies fluïdes i agressives.

L'experiència de conducció esportiva és una característica clau que reforça l'atractiu del cotxe. Consisteix en una estructura monobuc rígida, en la qual la carrosseria superior i la plataforma s'han dissenyat com una sola unitat, la qual cosa en garanteix una estructura més ferma.

Una suspensió frontal tipus McPherson, amb molles en espiral i barra estabilitzadora, i una suspensió posterior amb eix semirígid de torsió ofereixen una conducció estable i equilibrada. El motor de benzina d'1,6 litres (115 cv) ofereix a l'Aveo una acceleració potent i bones prestacions en conduir a baixa velocitat. El propulsor d'1,6 litres i quatre cilindres presenta doble arbre de leves i sincronització variable de vàlvules.

El bloc de cilindres de ferro colat es basa en una estructura buida. A més, posseeix una corretja de distribució dentada que només cal reemplaçar cada 10 anys o 160.000 km. Les prestacions són prou bones: la velocitat màxima és de 189 km/h i es posa de 0 a 100 km/h en sols 11,3 segons. El consum de combustible en cicle combinat és de 6,6 litres/100 km, que és una xifra moderada.

L'Aveo serà el primer Chevrolet utilitari que pot dur transmissió automàtica de sis velocitats. Un dels seus principals avantatges és la col·locació de la caixa d'engranatge, damunt el mateix eix que la línia central del cigonyal del motor.
La cura dels detalls en el disseny de la cabina de passatgers de l'Aveo s'ha traduït en una producció de gamma alta, més pròpia de categories superiors.

Incorpora un panell d'instruments envolupant que flueix fins a les portes del conductor i l'acompanyant. A esquerra i a dreta apunten per la superfície del panell les sortides rodones del sistema de climatització HVAC. El panell d'instruments manté l'estètica de les motocicletes i incorpora un tacòmetre analògic combinat amb un velocímetre amb pantalla LCD digital. La retroil·luminació ambiental en blau gel afegeix un toc elegant i modern al quadre de comandaments. Les enginyoses solucions d'emmagatzematge posen de manifest la cura dels detalls.

A més de dues guanteres, una amb presa USB integrada, diversos petits compartiments a les portes i tres posatassons a la part davantera, ofereixen àmplies opcions per guardar-hi objectes de diverses grandàries. Tots els equips electrònics de la guantera superior es poden controlar des dels comandaments d'àudio del volant o la ràdio.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris