algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Caçadors espanyols provoquen indignació a Portugal després de massacrar 540 animals i presumir-ne a les xarxes

Una partida de caça organitzada en una finca del municipi lusità d'Azambuja en què van ser abatuts uns 540 animals ha generat indignació a Portugal i ha suscitat fortes crítiques de dirigents municipals, partits i ecologistes. I serà investigada per les autoritats.

La polèmica va esclatar després que es compartissin a les xarxes socials fotografies de la cacera, que segons aquestes publicacions– va ajuntar 16 caçadors a la finca Torre de Bela d'Azambuja, a uns 40 quilòmetres de Lisboa, on van ser abatuts mig miler d'animals.

Una partida de caça organitzada en una finca del municipi lusità d'Azambuja en què varen ser abatuts uns 540 animals ha generat indignació a Portugal i ha suscitat fortes crítiques de dirigents municipals, partits i ecologistes. I serà investigada per les autoritats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Lluís Felipe, fa 24 dies

Bon dia,La responsabilitat és complexa. Primer, els empresaris que accepten les reserves dels clients, que tenen dret d'admissió. És molt típic acceptar els diners, i queixar-se del client, però això diu poc de la part que cobra. En segon lloc, aquesta manera de ser "espanyola", i ho pos entre cometes perquè no es pot atribuir a tot Espanya, és molt pròpia d'una Espanya mossàrab.Els mateixos àrabs musulmans indiquen que els cristians i occidentals, amb les seves maneres educades, són hipòcrites, i argumenten que la seva actitud en les relacions socials, sometent dones i esclaus, és "honesta, directa, i transparent". Per cert, en aquest sentit influeix molt el Nord de la Península en el caràcter espanyol, fins a Navarra. Finalment, no es pot dir que la Corona d'Aragó i la comunitat de parla catalana no s'hagin beneficiat d'una cultura semblant, com la dels almogàvers. I en el segle XX i principis del XXI els almogàvers han estat treballadors assalariats que han enriquit moltíssimes empreses catalanes amb el seu esforç. Acceptant la crítica, probablement a castellans (de fet, a Galícia diuen "De castela nem bon vento, nem bo casamento), no està de més fer-ne una anàlisi més profunda.I una altra dada, com recorda el nacionalisme basc: abans de l'Homo Sapiens Sapiens i dels indoeuropeus, i sobretot dels grecs i dels llatins, ja hi eren a la Península homos arribats directament d'Àfrica. Per tant, quan parlem de cultura catalana sudpirenaica hem d'acceptar que la base que hi ha és aquesta, la "cavernícola", i de cada vegada més nombrosa al Principat de Catalunya. És diferent el cas de les Balears, que varen ser poblades directament per exemplars de l'Homo Sapiens Sapiens, que ja emprava vocabulari indoeuropeu, i havia passat el filtre d'Àsia Menor i Àsia Central, on varen aflorir les principals filosofies, ideologies, religions, i normes de convivència, que tant troben a faltar molts d'europeus quan visiten la Península Ibèrica.SalutValoració:2menosmas
Per Tià, fa 25 dies


El diari virtual espanyol Confidencial publicava, amb data 2019/07/15, i amb títol "Los portugueses contra el turismo español", l'article que, si vos interessa, podeu cercar amb les dades que vos he oferit.Portuguesos dedicats principalment a l'hostaleria hi declaraven que els espanyols es fan antipàtics per la seva prepotència, perquè parlen a crits, molestant clients portuguesos de bars i restaurants, proclamen que Espanya, si volgués, en pocs dies podria envair Portugal, no es preocupen mai ni de dir "obrigado".No puc reproduir ací l'article, però trob interessant que el cerqueu. Només vos ne reportaré el fragment que segueix, comentari freqüent dels portuguesos:"No somos una provincia española. Perdona, pero es que esa actitud se ve. Esto no es Iberia. Somos independientes y merecemos respeto."Per un gust, llegiu l'article i ja em direu si una gran proporció de turistes espanyols no es comporta així a Mallorca.

Valoració:2menosmas
Per I tant, fa 25 dies

Doce "rojitos" (y me parecen pocos), he tenido hasta el momento presente. Podéis poner todos los que queráis, pero la verdad es muy terca. En Barcelona, (nada menos que en tres plazas), se asesinaban toros, como en otros lugares del mundo. Siempre es más fácil poner negativos, que entrar en razón.

Valoració:-2menosmas
Per VERGONYA!, fa 26 dies

Llàstima que només provoquin indignació a Portugal i no a España. Els espanyols demostren bé el que són!

Valoració:9menosmas
Per Marta, fa 26 dies

Son escoria putrefacta de mierda, deformaciones genéticas que no merecen ni el aire que respiran.

Valoració:4menosmas
Per Per la República, fa 26 dies

Una flor no fa estíu.

Valoració:0menosmas
Per I tant, fa 26 dies

Bajo el seudónimo I TANT (no confundir con otro casi igual y que no voy a entrar en polémicas), he publicado en esta misma sección un comentario que no deja lugar a dudas.
Pero como veo que por aquí andan muchos desmemoriaos, o mejor, indocumentados, quiero añadir que no hace tantos años, en Barcelona había TRES plazas de toros funcionando al unísono. La cuarta de construyó en Sant Andreu. Si había tantas plazas, era señal de que había una gran afición. Un chico (casado con una prima mía), catalán de pura cepa, hacía cualquier cosa para asistir a una corrida de toros a la Monumental. Por lo tanto, calladitos estáis mejor. Ninguna ciudad española tuvo tres plazas al mismo tiempo. Y, probablemente, del mundo mundial.

Valoració:-16menosmas
Per Per la República, fa 26 dies

Són els mateixos del braç en l’aire, dels xats militars, dels perdonats per la Llei d’Amnistia, dels qui penjaren la “bandera española” a Colon, dels que feren la caçarolada al “barrio Salamanca”, dels que visiten la tomba del dictador, dels que es diuen patriotes (paraula que ells solets han degradat), dels “amiguetes” de la familia reial, del coro de la Sala del TS que va condemnà els presos catalans.......

Valoració:20menosmas
Per s´espectant, fa 26 dies

Què estrany que s´Emigrante inadaptado no surti a defensar ses compatriotes sanguinaris. Potser, en franca minoria i en terra aliena, en el fons també se li ha remogut es ventre .... (per influència catalana?)

Valoració:11menosmas
Per marbosch, fa 27 dies

Que podem esperar de gent que considera que la tortura és art?
Simpldement són ANIMALS que no mereixen cap respecte com a persones.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris