nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Desenvolupen un nou test ràpid que diagnostica la Covid-19 en 20 minuts

Investigadors de The Peter Doherty Institute for Infection and Immunity (Austràlia) han desenvolupat una nova prova que pot diagnosticar la Covid-19 en només 20 minuts. Les troballes, publicades a la revista 'Journal of Medical Microbiology', mostren que la prova molecular ràpida anomenada N1-STOP-LAMP, és cent per cent exacta en el diagnòstic de mostres que contenen SARS-CoV-2 en altes càrregues.

La prova és molt precisa i fàcil d'usar, el que la converteix en una candidata principal per al seu ús en entorns amb capacitats de prova limitades. El mètode implica l'ús d'una petita màquina portàtil, que pot detectar confiablement la SARS-CoV-2 amb només un hisop nasal.

Aquesta nova prova utilitza un sol tub i es realitza en un sol pas, el que la fa més eficient i de menor cost que moltes de les proves actuals per a la SARS-CoV-2. Es va comprovar que el mètode N1-STOP-LAMP era cent per cent exacte i que identificava correctament el 87 per cent de les proves com a positives quan s'utilitzava per avaluar 157 mostres positives confirmades. Els resultats varen ser ràpids, amb un temps mitjà d'obtenció de resultats positius de 14 minuts per a 93 d'aquestes mostres clíniques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris