lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

Unes declaracions de Borrell fan que Huawei cancel·li la donació de desenes de milers de màscares a Europa

27-03-2020

Huawei, que durant els darrers dies ha anunciat donacions de centenars de milers de màscares a diferents països de la Unió Europea per a ajudar en la lluita contra el coronavirus (COVID-19), no tornarà a fer-ho en el futur a conseqüència d'unes declaracions de Josep Borrell.

En un article escrit dilluns passat, l'Alt Representant de la Unió Europea per a Afers exteriors i Política de Seguretat Comuna i Vicepresident de la Comissió Europea deixava entreveure els possibles moviments polítics que podrien existir després d'aquestes accions, les quals s'han succeït per part de nombroses companyies xineses.

Xiaomi, Oppo Alibaba són també algunes de les empreses que han realitzat donacions en els últims dies.

Borrell assegurava en el seu escrit que «Xina està llançant enèrgicament el missatge que, a diferència dels EUA, és un soci responsable i fiable». Afegia que en aquesta «batalla mundial del relat», també s'ha intentat desacreditar a la Unió Europea com a sòcia de confiança» i en alguns casos «s'ha estigmatitzat els europeus com si tots fossin portadors del virus».

Decepció a Huawei

Davant això, Huawei ha reaccionat comunicant que cancel·len el seu programa de donació de màscares a Europa, segons recull EURACTIV. «Aquest no és el tipus de narrativa amb la qual volem associar-nos», han explicat des de la marca, que es troba en una situació complicada pel que fa a les seves operacions fora de les fronteres xineses, després del veto dels Estats Units i amb nombrosos dubtes per part de diferents països a l'hora d'utilitzar el seu equipament per a les 5G estatals.

Huawei es desmarca de les declaracions de Borrell sobre possibles segones intencions expressant el següent: «per a nosaltres, això mai no ha estat una campanya de relacions públiques».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa 2 mesos

No he entès mai com ha pogut arribar al càrrec que té perquè analitzat fredament saps que un boig sempre acabarà fent alguna bogeria, i aquí en tenim la mostra.

Valoració:3menosmas
Per Valeriano, fa 2 mesos

Aixó no es cert, ho ha confirmat Huawei i el parlament europeu
Www.lavanguardia.com/internacional

Valoració:0menosmas
Per pagès, fa 2 mesos

Millor que calli, que la palla va cara.

Valoració:6menosmas
Per Joan Miró Font, fa 2 mesos

Personalment no m'agrada mica es règim polític que hi ha a la Xina però, si a pesar de tot es pot fer una feina humanitària col·laborant-hi, endavant. I aquest personatge, català renegat, actua en consonància amb es seu autoodi

Valoració:15menosmas
Per confinat, fa 2 mesos

Cada pic que aquest element obre sa boca, s´apuja es preu des pa.

Valoració:19menosmas
Per sebastià, fa 2 mesos

Ara sí que veig en perill la Unió Europea. Si aquest home és un Alt Representant de la Unió Europea per a Afers exteriors i Política de Seguretat Comuna i Vicepresident de la Comissió Europea, aixó durarà quatre dies.

Valoració:19menosmas
Per Morralet, fa 2 mesos

No tenia tantes ganes de desinfectar Catalunya?. Ido, bata i mascareta i a fer net de sol a sol, al menys fara alguna cosa de profit aquest bocaxancla.

Valoració:21menosmas
Per Nofret, fa 2 mesos

La defensa del patrioterisme espanyol per part de Borrell, ha pujat de categoria, ara defensa el models de desenvolupament econòmics europeus i de EE.UU. per sobre de la salut i de la seguretat de les persones. Son unes declaracions miserables. Hauría de cessar com a màxim representant europeu davant del mon.

Valoració:25menosmas
Per Un desastre, fa 2 mesos

Aquest altre no dona la talla per ser ministre, perque continuament mostra el peus. Però com que l'ha posat el monarca, Sánchez no s'atreveix a cessar lo i posar un altre al seu lloc. I com se pot veure amb aquesta ficada de pota monumental, la inoperància d'aquest home costara moltes vides.

Valoració:25menosmas
Per Millor amb la boca tancada!, fa 2 mesos

Que es pensa aquest… Que pot dir el que vol com si es dirigís als catalans? Idò no!
Que li posin un murrió!

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris