cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 29°
37°

Ryanair cobrarà, a partir de novembre, l'equipatge de mà

23-08-2018

Ryanair ha anunciat aquest dijous que a partir de novembre l'equipatge de mà de fins a deu quilos, que fins ara era gratuït, tendrà un cost d'entre sis i deu euros. La nova política de l'aerolínia permet als passatgers portar una «petita borsa personal» a bord, que podran col·locar davall el seient de davant, però només els clients que adquireixin el seu bitllet per 'priority' podran transportar també una maleta de fins a deu quilos.

Els viatgers que no pertanyin a classe 'priority' podran facturar la seva maleta de deu quilos per vuit euros al moment de la reserva, que seran dipositades en el celler de l'avió.

Segons l'aerolínia, aquesta nova mesura està motivada pels retards que sofrien els seus avions en tramitar l'equipatge i, a més, perquè alguns clients portaven maletes d'una grandària superior al permès. Aquesta norma serà aplicada per a tots els clients a partir de l'1 de novembre, inclosos els que ja hagin gestionat les seves reserves, que podran unir-se a 'priority' per vuit euros o facturar la maleta per deu euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris