algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Mallorca acull un grup d'estudiants de català a les universitats britàniques

Aquest dijous tendrà lloc l’acte de benvinguda a un grup d’estudiants de català d’universitats britàniques que participen en un viatge cultural a Mallorca impulsat per l’Institut Ramon Llull amb el suport del Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports. Es tracta d’una vintena d’estudiants procedents de les universitats de Liverpool, Durham i Newcastle que seran a Mallorca fins al 3 de juliol.

El viatge cultural ha començat aquest dimecres 28 i, després d’una visita guiada pel casc antic de Palma a càrrec de l’historiador Gaspar Valero, comptarà el mateix dijous 29 amb un acte de benvinguda amb la presència de la directora general de Política Lingüística de les Illes Balears, Marta Fuxà, i el director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, Josep-Anton Fernàndez. La benvinguda tendrà lloc a la sala d’actes del Museu de Mallorca, a Palma, a partir de les 17h del dijous 29 de juny.  

Els participants del viatge d’enguany són estudiants de català a les universitats de Liverpool, Durham i Newcastle. Tots ells podran participar en diverses activitats culturals que s’organitzen durant els 5 dies del viatge. Aquestes inclouen la visita guiada pel centre de Palma, una ruta per la Serra de Tramuntana, un taller de gastronomia mallorquina a l’Escola d’Hoteleria a la Universitat de les Illes Balears i una trobada amb els Castellers de Mallorca, entre moltes altres.

L’any passat es va fer la primera edició d’aquest viatge que es va celebrar en commemoració del setè centenari de la mort de Ramon Llull, sota el títol ‘Seguint les passes de Ramon Llull’.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris