algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

El català i l’ucraïnès dialoguen a la Universitat de Cambridge dins el seminari ‘Multilingual (Con)figurations’

El King’s College de la Universitat de Cambridge, al Regne Unit, acollirà el proper 24 de març el seminari ‘Multilingual (Con)figurations: Catalan and Ukrainian in Dialogue’, que estableix un diàleg entre les llengües catalana i ucraïnesa per analitzar les implicacions que té el multilingüisme en les llengües minoritàries i les seves identitats culturals.

El seminari s’inscriu dins el projecte Open World Research Initiative, que explora la importància que té pels individus i les societats anar més enllà d’una única llengua, cultura i manera de pensar. El projecte considera el multiculturalisme des de les perspectives dels estudis literaris i culturals, la història de les idees, la sociolingüística, la lingüística aplicada, i les ciències cognitives i de l’educació.

S’estructura en tres sessions -‘Language, State and Territory’, ‘For a Multiple Literature?’, ‘The Dislocation of Language’- i un debat final. Els convidats, que participaran en alguna de les sessions, són: Dr. Uilleam Blacker (University College London), Dr. Helena Buffery (University College Cork), Dr. Jordi Cornellà Detrell (University of Glasgow), Professor Antonio Monegal Brancos (Universitat Pompeu Fabra), i Dr. Tanya Zaharchenko.

Consulta el programa aquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris