cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

El Govern transmet tranquil·litat pel que fa als efectes del Brexit a les Balears

Iago Negueruela.

El Govern preveu que la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, coneguda com a 'Brexit', tendrà «escassa incidència» durant el 2017 a les Balears, en la mateixa línia del 2016, ja que el procés «encara està en un moment de negociació».

Així ho han exposat el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i el director general d'Ocupació i Economia, Llorenç Pou, durant una roda de premsa en la qual han indicat que fins i tot si la 'despesa de butxaca' de britànics a les Balears desaparegués per complet, l'impacte màxim seria només del 6% sobre el total.

«
Pel que estam veient, el 'Brexit' no es produirà per enguany», ha indicat el conseller, que ha assenyalat que cal esperar a «veure com afecta el sistema financer europeu i des d'aquí irradia a tota l'economia europea».

Amb tot, ha esperat que sigui «un debat tranquil» si bé ha insistit que efectes immediats en l'economia de les Balears «no s'han produït ni es produiran a curt termini».

En aquesta línia, Negueruela ha insistit que el 'Brexit' està sent un procés «lent» i que fins i tot quan es faci efectiu «seguirà havent-hi turisme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris