nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

El Govern convoca al Consell Assessor de Turisme per analitzar les conseqüències del Brexit

El Govern convoca al Consell Assessor de Turisme després del Brexit.

25-06-2016Arxiu

El Govern Armengol convocarà la setmana vinent una reunió del Consell Assessor de Turisme per analitzar els diferents escenaris i les possibles conseqüències per a Balears a mitjà i llarg termini de la victòria de l'opció de la sortida de Regne Unit de la Unió Europea, també coneguda com Brexit, en el referèndum celebrat dijous passat en el Regne Unit.

La reunió se celebrarà la setmana vinent, probablement aquest dijous. Segons el vicepresident, Biel Barceló, «és imprescindible analitzar les possibles conseqüències que tindrà el 'Brexit' per al sector turístic de Balears, valorar les mesures necessàries per minimitzar els eventuals efectes negatius i que la nostra economia i el nostre mercat laboral tingui les mínimes afectacions possibles».

Minimització de les conseqüències

Per això, «ens hem de posar a treballar ja, de manera conjunta amb els agents socials i econòmics del sector», ha dit Barceló. El Consell Assessor de Turisme és un òrgan col·legiat i consultiu en matèria de turisme, que depèn de la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme.

Està presidit per la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el vicepresident Barceló, qui també és responsable de la Conselleria de Turisme. Formen part la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, i fins a un màxim de 30 vocals, que inclouen representants dels agents socials i del sector econòmic i empresarial, representants dels consells insulars, dels ajuntaments i d'altres grups o entitats d'interès directament o indirectament lligats amb el turisme, i també professionals de prestigi en l'àmbit turístic.

A la trobada també assistiran membres de l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), que aportaran experts en matèria d'intel·ligència de mercats, de promoció i de comunicació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris