nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Minut de silenci a sa Pobla en record de Bel Gost i les víctimes de l'avió

Biel Serra, batle de sa Pobla, al costat d'una tia de Bel Gost. Més de 300 persones participaren en el minut de silenci.

M.Nadal

Minut de silenci en record de Bel Gost. Més de 300 persones van participar dissabte en un acte per mostrar el condol a la família de la pilot mallorquina, víctima de l'accident d'avió de Swiftair que dijous posar fi a la vida de 119 persones a Malí. El pilot Agustí Comeró, resident a sa Cabaneta, també finà en l'accident.

L'acte va ser molt emotiu. Un silenci sepulcral s'apoderà per uns moments de la plaça del municipi. La pilot, de 43 anys, era molt coneguda i estimada entre els veïns, que van voler acompanyar a la família. Amb tot, els pares de Gost no hi foren presents, a causa del trasbals i el disgust. Una tia de la pilot assegura que “són moments molt complicats per a la família”.

El batle Biel Serra (PP) assegurà, per part seva, que la família es troba “a l'espera de noves investigacions” que aclareixen les causes de l'accident de l'aeronau MD-83 que pilotaven els dos mallorquins. Els familiars també es troben a l'espera de poder repatriar les restes.

Caixa negra
En aquest sentit, les forces algerianes van aconseguir trobar dissabte la segona caixa negra de l'avió en una zona de difícil accés. Aquest dispositiu, trobat un dia després que la primera caixa negra, és clau per mirar d'establir les causes de l'accident. Les primeres hipòtesis apunten a les adversitats atmosfèriques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris