algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Indonèsia, més a prop

La Cambra de Comerç de Mallorca facilitarà l'accés de les empreses turístiques illenques al país asiàtic

La Cambra de Comerç de Mallorca aposta per la internacionalització de les empreses de l'Illa. Prova d'això és que el seu president, Joan Gual de Torrella, es va reunir dijous amb l'ambaixadora d'Indonèsia per facilitar l'accés de les companyies mallorquines en aquest país asiàtic. En concret, l'ambaixadora i el president de la institució cameral varen acordar que en els propers mesos un grup d'especialistes en turisme d'Indonèsia visitaran Mallorca, on es reuniran amb representants d'empreses mallorquines del sector turístic, les quals encara estan per determinar. En qualsevol cas, seran companyies de tots els camps, no només hoteleres, i que inclouran diferents àmbits, des de l'enginyeria a l'equipament hoteler, entre d'altres.

Objectiu

L'objectiu d'aquest marc de col·laboració de la Cambra de Comerç i l'Ambaixada d'Indonèsia és que les empreses del sector turístic illenc puguin obrir-se a un nou mercat en l'àmbit de la seva internacionalització, al mateix temps que col·laboraran en el desenvolupament de la indústria turística d'Indonèsia. De fet, segons Joan Gual de Torrella, la internacionalització de les empreses turístiques mallorquines, a través de l'exportació dels coneixements que han adquirit en les darreres dècades en diferents àmbits, pot esdevenir una de les vies per facilitar la sortida de l'actual crisi econòmica.

En aquest sentit, el president de la Cambra sosté que si bé fins arales empreses turístiques que més han exportat els seus productes són les cadenes hoteleres, considera que la resta de companyies del sector "també disposen d'un gran potencial per poder exportar el seu know-how a altres països que desitgin desenvolupar el seu sector turístic".

Tanmateix, Indonèsia no és un país nou per a les empreses de l'Illa. La cadena hotelera Meliá Hotels International ja fa 25 anys que opera en el país, concretament a Bali.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris