nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Israel es prepara per interceptar un altre vaixell amb ajuda humanitària

Tot i les condemnes internacionals per l'acció d'ahir la Marina manté les mateixes condicions pel que fa al bloqueig de Gaza

La Marina israeliana està preparada per aturar un altre vaixell que es dirigeix a la Franja de Gaza amb ajuda humanitària a bord, tot i les múltiples condemnes de la comunitat internacional en l'operació que va causar la mort ahir d'un mínim de nou activistes pro palestins d'una flotilla solidària.

L'emissora de l'exèrcit israelià ha informat que el 'MV Rachel Corrie', un vaixell mercant reconvertit, podria arribar a aigües de Gaza demà dimecres. Davant aquesta informació, un tinent de la Marina, sota condició de no ser identificat, assegurava en una entrevista concedida aquest dimarts a l'emissora que la captura de l'esmentat vaixell seria senzilla.

«Nosaltres, com a unitat, durem a terme una investigació professional per treure les nostres pròpies conclusions», ha indicat el tinent referint-se als fets que van motivar la mort dels activistes que viatjaven a bord del vaixell turc assaltat ahir per Israel. «I també estem preparats per al 'Rachel Corrie», ha afegit.

L'organització irlandesa Perdana Global Peace, que s'oposa al bloqueig israelià sobre la Franja de Gaza, informava en la seva pàgina web el passat 20 d'abril que havia comprat el 'Rachel Corrie' com a part d'una flotilla d'ajuda humanitària.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris