nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Els McCann paguen la hipoteca amb els doblers del «Fons Madeleine»

El seu portaveu al·lega que els diners són per ajudar la família

Encara que prometeren no usar per a benefici propi els diners que la gent dóna a la 'Fundació Madeleine', finalment el portaveu dels McCann, Clarence Mitchell, confirmà que el matrimoni britànic usà part dels fons destinats a trobar la petita Maddie per pagar dos terminis de la seva hipoteca. Sobre aquest fet, Mitchell explicà que els McCann decidiren utilitzar-lo perquè els diners donats tenien com a finalitat ajudar econòmicament la família de la petita. Fins ara la 'Fundació Madeleine' ha recaptat més d'un milió i mig d'euros i, segons explica la web, aquesta donació voluntària de la gent té com a objectiu ajudar a trobar Maddie. En ser declarats sospitosos per la Policia Judiciària portuguesa, el matrimoni britànic declarà durant una roda de premsa que mai no utilitzaria aquests fons per costejar-se la seva defensa. A més, després de la polèmica contractació de Mitchell, aquest explicà que el seu sou tampoc no seria pagat per aquest fons, sinó pels doblers donats per particulars que fan costat a la família, com ara el propietari de la discogràfica Virgin, Richard Branson, qui atorgà una gran quantitat als McCann.

Tanmateix, la destinació d'aquests diners sempre s'ha posat en dubte, ja que molts mitjans de comunicació del Regne Unit asseguraren que els McCann els havien emprat per pagar-se els seus advocats, els seus viatges arreu del món per cercar la seva filla i fins i tot per pagar al personal que utilitzen ara, com guardaespatles, el seu portaveu i fins i tot el servei domèstic. Ara, Mitchell ha hagut de reconèixer, segons una informació d'SkyNews, que Gerry i Kate usaren diners de la Fundació per pagar fins a dos terminis de la hipoteca de la seva casa al Regne Unit. Per defensar l'acció, el portaveu del matrimoni al·legà que «el fons es creà des d'un principi amb la finalitat d'ajudar la família econòmicament si fos necessari, i en aquest temps ells només l'han usat per pagar dos pagaments d'hipoteca».

S'especula en la premsa anglesa que el matrimoni, que vivia amb tot tipus de facilitats econòmiques, no passa ara pel seu millor moment. Gerry ha decidit tornar a l'hospital on exercia la seva professió com a cardiòleg. Ells diuen que és per intentar tornar a la normalitat però els mitjans asseguren que és perquè necessiten doblers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris