nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Milers de persones donen suport a la Junta militar

Sembla que el règim comprà la presència de part dels manifestants

Enfront de les crítiques de la comunitat internacional, un contracop propagandístic. Aquesta sembla haver estat la intenció de la Junta Militar birmana en convocar una manifestació en el seu suport en la qual varen prendre part devers 120.000 persones.

Tanmateix, aquesta xifra té truc. I és que alguns funcionaris confirmaren que hores abans del començament de la marxa havien estat obligats a sortir al carrer per demanar a la gent que acudís a la convocatòria, amb la promesa de pagar-los en efectiu 80 centaus de dòlar (56 cèntims d'euro). «A baix la BBC, la veu d'Amèrica, la ràdio lliure d'Amèrica». Aquests eren alguns dels crits que es podien escoltar contra els mitjans de comunicació estrangers en una manifestació de suport a la Junta Militar birmana que conclogué en un centre esportiu de la capital, Rangun, on també es podien llegir pancartes de suport al règim actual.

Segons les autoritats, devers 120.000 persones acudiren a la crida de les autoritats, que va rebre resposta de tot Rangun.
D'altra banda, i com a mostra que la «normalitat» és encara llunyana, Amnistia Internacional denuncià ahir que quatre importants activistes prodemocràtics estan arrestats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris