nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La Policia portuguesa investiga si Madeleine pogué morir en caure per les escales de l'apartament

Els advocats dels McCann inicien accions legals perquè la premsa deixi d'especular sobre el cas

Més novetats entorn del cas Madeleine. La premsa britànica assegurava ahir que les forces de seguretat portugueses tenen proves que Madeleine morí el mateix dia de la seva desaparició després de caure per les escales que duien a la porta de l'apartament on s'allotjava amb els seus pares i germans.

Aquesta hipòtesi corroboraria la teoria de la Policia Judicial, que diu que la petita morí el mateix dia de la seva desaparició i que han estat els seus pares els qui, després de trobar-la, decidiren enterrar-la en alguna part.Tanmateix, no tot pot ser perfecte i aquesta hipòtesi també té els seus errors. Així, el portaveu dels McCann, Clarence Mitchell, explicà que segons Kate i Gerry, la porta de l'apartament tenia una assegurança a prova de nins, per la qual cosa a Maddie li hauria estat impossible obrir la porta i baixar les escales.

«És absurd. S'acusa sense tenir-ne proves i és feridor», explica Mitchell, fent visible que els pares de Madeleine no estan d'acord amb aquesta investigació que els acusa d'haver amagat el cos de la nina perquè no hi hagués constància que estava sedada.

Vist que tot està en contra seva, els advocats dels McCann han començat accions legals perquè no s'especuli en la premsa sobre el cas.Els pares de la petita tenen prohibit per la Justícia lusa donar entrevistes i, segons la premsa britànica, estan frustrats per aquest silenci que se'ls ha imposat quan cada dia circulen noves teories.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris