muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Blair visita el papa enmig de rumors de la seva conversió al catolicisme

Amb els incessants rumors sobre la seva possible conversió al catolicisme com a teló de fons, el primer ministre britànic, Tony Blair, viatjà ahir a la Ciutat del Vaticà per ser rebut en audiència pel papa Benet XVI.

Els rumors sobre la possible conversió de Blair al catolicisme passaren a les primeres pàgines de la premsa britànica fa pocs dies, i no han estat desmentits pel mateix mandatari britànic, que s'ha limitat a assenyalar que «les coses no estan tan resoltes com semblen».

El papa atorgà l'audiència de comiat a Blair, que deixa el càrrec dimecres. El primer ministre britànic, acompanyat de la seva esposa, es reuní amb el pontífex en privat durant 25 minuts, en una trobada a la qual posteriorment s'incorporà el cardenal britànic Cormac Murphy-O'Connor.

Més tard, Blair es reuní amb el cardenal Tarcisio Bertone, cardenal camarlenc i secretari d'Estat de la Ciutat del Vaticà.
Segons el comunicat oficial emès per les altes instàncies del Vaticà per informar sobre l'encontre, Benet XVI i Blair compartiren «una avaluació franca» de la situació internacional, incloent-hi el conflicte a l'Orient Pròxim.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris