algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Preocupació a la Riviera Maia pel doble crim en un hotel de Barceló

Els sospitosos només deixaren les seves firmes al registre de l'establiment

La preocupació a la zona turística de la Riviera Maia ha augmentat després de l'assassinat d'un matrimoni de canadencs en un hotel de la cadena Barceló, la matinada de diumenge a dilluns, i d'una parella formada per l'espanyola Martha Toullat i per l'italià Matias Mazzeti, els cadàvers dels quals foren trobats el 9 de desembre a Tulum. Martha i Matias, ambdós de 26 anys, eren coneguts a Menorca perquè hi treballaven durant la temporada turística.

Diumenge, el procurador de Justícia de Quintana Roo, Bell Melchor Rodríguez, comparegué en roda de premsa per informar sobre la detenció de dos dels criminals, mentre que el tercer sospitós encara no ha estat arrestat. L'endemà, el procurador de Justícia oferí una altra roda de premsa per informar de l'assassinat d'un matrimoni de canadencs en un hotel de la cadena Barceló a Cancun.

La parella, de 55 i de 59 anys, hi havia arribat dissabte de vacacions procedent de Toronto per celebrar el casament de la seva filla a l'hotel mateix. Diumenge, abans de mitjanit, es retiraren a la seva habitació. L'endemà al matí, aparegueren degollats amb un gran ganivet. El cos de l'home era al bany i el de la dona a l'entrada de l'habitació. La Procuradoria rebé tot d'una l'avís de la troballa.

Un portaveu de la Procuradoria de Justícia de Quintana Roo informà ahir que la línia principal d'investigació suggereix que la parella fou assassinada per dues dones canadenques, que s'allotjaven en una habitació i que abandonaren l'hotel abans de la descoberta dels cadàvers. El portaveu explicà que no s'ha pogut determinar la identitat de les presumptes assassines, ja que només es registraren a l'hotel amb una firma, i s'han d'obtenir les llistes de turistes a través de l'agència de viatge. Des de la Procuradoria, indicaren que ahir s'havia de realitzar l'autòpsia als dos cadàvers per lliurar-ne després les restes mortals als familiars.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris