lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Ariel Sharon és hospitalitzat després de patir un infart cerebral

El viceprimer ministre Ehud Olmert assumí ahir vespre el càrrec

El primer ministre israelià, Ariel Sharon, fou ingressat d'urgència a l'hospital Hadasa Ein Karem de Jerusalem ahir horabaixa a conseqüència d'un infart cerebral. En un breu informe mèdic, el subdirector del centre sanitari, Juval Weis, informà poc després que Sharon es trobava «conscient i que se li han efectuat algunes revisions», encara que la seva vida «no corre perill». Altres fonts no oficials assenyalaren que el seu estat no és greu i que pot parlar i comunicar-se.

El portaveu de l'hospital explicà en l'informe que «el primer ministre ingressà a les 20.05 hora local (18.05 GMT)». Per la seva banda, fonts mèdiques citades per la televisió pública israeliana asseguraven que Sharon havia perdut un moment el coneixement mentre era traslladat a Tel Aviv. Fou un dels seus fill qui li recomanà girar tornar amb urgència a l'hospital.

El viceprimer ministre i responsable d'Indústria i Comerç, Ehud Olmert, assumí ahir vespre el càrrec de primer ministre de manera interina fins que el titular de l'Executiu es recuperi. Sharon fou sotmès ahir vespre a una ressonància magnètica per detectar qualsevol obstrucció arterial després del lleu infart celebral que havia patit, manifestaren les fonts del centre sanitari Hadasa Ein Karem de Jerusalem.

Les revisions efectuades són les habituals en aquests casos i la urgència amb la qual fou ingressat es deu, segons pareix, al fet que es tracta del primer ministre i no a un quadre de gravetat extrema.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris