nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

El CDU donà l'impuls final a Merkel cap a les eleccions alemanyes

La Unió Cristianodemòcrata Alemanya (CDU) donà ahir l'impuls final a la seva presidenta, Angela Merkel, per a la lluita per la Cancelleria en un congrés orquestrat per ser una demostració d'unitat i confiança en la victòria.

«Angela, anam darrere de tu com un sol home», digué el cap del Govern regional de Schleswig-Holstein, Peter Harry Carstensen, qui amb la resta de líders regionals cristianodemòcrates prengué la paraula per declarar el seu suport a la candidata i mostrar que les disputes internes pel poder són cosa del passat.

El guió del congrés de devers dues hores i mitja no incloïa temps de debat sobre el programa electoral o altres qüestions, tan sols la presentació i aclamació de la candidata i del seu equip.

En anunciar el discurs de Merkel, l'encarregada d'Educació i Ciències a l'equip de la candidata, Annette Schavan, explicà quin era el propòsit del congrés, enviar reforçada la seva presidenta a la campanya electoral. Entre dues pancartes que deien «queden 21 dies per al canvi», Angela Merkel declarà fracassat el projecte roig-i-verd d'Schroeder.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris