algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Augmenta el rebuig dels nord-americans a la política de Bush a Iraq

Ha augmentat al 61 per cent els nord-americans que valoren negativament la política a l'Iraq del seu president, George W. Bush, segons la darrera enquesta de la revista Newsweek, que confirma els resultats d'altres sondeigs recents.

L'estudi, inclòs en el número que estarà a la venda als quioscos dilluns, registra alhora una reducció de l'aprovació de la política del president al país mesopotàmic fins al seu nivell més baix, un 34 per cent.

Fa un mes, només un 54 per cent dels nord-americans tenia una opinió negativa de la manera en la qual Bush està actuant en relació amb Iraq.

L'organisme Princeton Survey Research Associates va realitzar l'enquesta per a Newsweek entre dimarts passat i dijous, per la qual cosa reflecteix tan sols en part l'impacte de l'alt nombre de baixes sofertes aquesta setmana.

Dimecres van morir 14 marines en un atac amb bomba a prop de Hadiza, una ciutat a 270 quilòmetres al nord-oest de Bagdad, en el major atac d'aquest tipus des de l'inici de la guerra el març de 2003.

L'Exèrcit dels Estats Units ha respost amb una ofensiva militar anomenada «Cop Ràpid» en aquesta regió, a prop de la frontera siriana, en la qual participen centenars de marines amb el suport de tancs i caces.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris