bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

L'alemanya que matà nou nadons reconeix que tots són fills seus

Afirma que només recorda dos parts, perquè llavors bevia molt

La dona alemanya que suposadament matà nou bebès ha reconegut que aquests eren els seus fills, mentre el país viu commocionat pel cas i es pregunta pels motius que va poder tenir la infanticida.

La dona, Sabine H., recorda el naixement dels dos primers bebès que han aparegut morts, informà ahir la fiscalia. Dels altres set parts, segons diu, no recorda res a causa que estava borratxa després d'haver començat a beure en grans quantitats quan començaren les contraccions, encara que és conscient de ser la mare dels nou nadons, la paternitat dels quals s'atribueix a un home amb el qual estigué casada fins el 2005.

El matrimoni, segons han esbrinat les autoritats, tenia molts problemes i el marit s'absentava durant llargs períodes del domicili comú. El que sembla clar és que durant els nou parts Sabine H. estigué sola i donà a llum els nou nins sense gens d'assistència mèdica. Així mateix pareix que pogué ocultar els embarassos al seu entorn, ja que cap dels testimonis interrogats no sembla haver-se'n adonat.

La Policia alemanya manà practicar les corresponents anàlisis forenses dels ossos, trobats entre l'arena d'un aquari, per confirmar les sospites del testimoni i procedí a fer un rastreig minuciós al mateix indret, on trobà la resta dels cadàvers amagats en tests de flors.

Els tests amb els cadàvers foren durant molt temps al balcó de la casa de Sabine H. qui acostumava a passar llargues estones entre les flors per estar a prop dels seus fills.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris