algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Fox anuncia la revisió del cas del batle de Mèxic López Obrador

El president mexicà, Vicente Fox, anuncià en un missatge televisat la renúncia del procurador federal, Rafael Macedo de la Concha, i assegurà que el seu successor revisarà «de forma exhaustiva» el cas contra el batle de la capital, Andrés Manuel López Obrador.

«En els pròxims dies enviaré al Senat de la República per a la seva ratificació la proposta del nou procurador general», digué Fox en un missatge televisat, després d'anunciar que havia acceptat la dimissió de Macedo.

«La Procuraduria revisarà de manera exhaustiva l'expedient de consignació del cap de govern del Districte Federal (Ciutat de Mèxic), cercant preservar dins del marc de la llei, la major harmonia política del país», anuncià el president davant del país.

Després de setmanes de tensió política a Mèxic, especialment després que López Obrador perdés la seva immunitat parlamentària el passat 7 d'abril, Fox declarà solemnement: «El meu govern no impedirà a ningú de participar en la pròxima contesa federal (el juliol del 2006)».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris