nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Poc interès per la cerimònia de benvinguda del papa a la Seu

Representants d'altres cultes assisteixen a la missa

«Nosaltres, com a membres d'una única Església, venim a donar gràcies a Déu pel do del nou pontífex i a expressar, com a fills de l'Església de Mallorca, la nostra comunió amb ell», afirmà ahir el bisbe de Mallorca en la missa d'Acció de Gràcies per l'elecció de Benet XVI a la Seu.

El conseller d'Interior, Jose María Rodríguez; la batlessa de Palma, Catalina Cirer, i la vicepresidenta del Consell, Dolça Mulet, foren les autoritats més destacades que es donaren cita a la Seu, entre un escàs nombre de fidels.

S'ha de dir que entre els fidels hi havia una nodrida representació de les diferents congregacions religioses de Mallorca.

Poc abans de començar la missa, una vegada que arribà la reduïda delegació institucional, alguns fidels foren convidats a ocupar els bancs davanters reservats a les autoritats que no arribaren.

La missa començà a les 19.00 hores i Jesús Murgui estigué acompanyat per prop de 40 sacerdots de la Diòcesi de Mallorca així com de membres de l'Ajuntament i representants d'altres cultes amb presència a l'Illa, entre els qui es trobava l'arximandrita de l'Església Ortodoxa, el pare Makari.

La cerimònia comptà amb l'extraordinària actuació del cor de la Capella Mallorquina i Els Vermells de la Seu, que cantaren la peça Simon Joannis de Lluís Millet, composta per al Seminari de Mallorca.

El bisbe valorà que Benet XVI recordàs les paraules de Joan Pau II que l'octubre de 1978 marcaren una fita: «Paraules clares i emblemàtiques centrades en la fe i en la figura de Crist».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris