nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Kerry denuncia que la política econòmica de Bush afavoreix els rics

Decidit a ser més agressiu contra el president dels Estats Units George W. Bush, el candidat demòcrata a la Casa Blanca, John Kerry, va denunciar la política econòmica del dirigent republicà que, segons ell, beneficia els rics en detriment de la classe mitjana.

En un discurs davant empresaris a Detroit, Kerry va dibuixar un panorama particularment ombrívol del país, primera economia mundial que, malgrat el seu poder, no permet a «milions de persones obtenir una feina» o «pagar els seus comptes».

Bush «és el primer president després de 72 anys en haver destruït feines durant el seu mandat», va declarar Kerry, que repetia un dels seus principals arguments de campanya per a l'elecció del pròxim dos de novembre.

A la seva arribada a la Casa Blanca el mes de gener de 2001, el president Bush «va heretar una taxa d'ocupació i un excedent pressupostari rècord, un país on el nivell de vida progressava, on la pobresa retrocedia i on més famílies es beneficiaven d'una cobertura social», va assenyalar el senador per Massachusetts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris