algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Abú Al·là retira la dimissió en donar-li Arafat un major control en seguretat

Amb aquesta decisió finalitza la crisi del Govern palestí, que ha durat dues setmanes

65062

El president Arafat i Abú Al·là saluden els palestins que es trobaven defora de la mukata.

El primer ministre palestí, Ahmed Qurei (Abú Al·là), retirà ahir la seva dimissió després de rebre garanties del president de l'ANP, Iasser Arafat, que respectarà els seus poders i en particular el seu control sobre part de les forces de seguretat.

«Agraesc al president Arafat la seva insistència a rebutjar la meva dimissió i a renovar la seva confiança en mi», digué Abú Al·là ahir als periodistes després de la reunió mantinguda amb Arafat i el Consell de Ministres a Ramal·là.

Arafat i Abú Al·là sortiren de la Mukata, la caserna general del president palestí a Ramal·là, acompanyats de diversos ministres, amb els quals van escenificar la seva reconciliació davant els periodistes.

«Amb això acaba la crisi ministerial però els reptes continuen», digué el diputat de Fatah per Jerusalem, Hatem Abdel Kader, membre del Comitè de Reformes del Consell Legislatiu Palestí (CLP), amb el qual es reuní dilluns Arafat durant sis hores. Abdel Kader afirmà que la reunió entre el Comitè de Reformes i el president palestí posà les bases de l'acte de reconciliació d'ahir a Ramal·là entre ambdós líders.

Segons Abdel Kader, aconseguiren que Iasser Arafat es comprometés a complir les seves exigències, no només amb promeses sinó també amb decisions que ja ha pres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris