algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Sharon reafirma la seva determinació a acabar el traçat del mur de Gaza

El primer ministre israelià, Ariel Sharon, declarà ahir que està decidit a concloure el traçat del mur de separació a Cisjordània malgrat un imminent veredicte de la Cort Internacional de Justícia (CIJ) respecte d'aquesta obra, mentre un coló jueu i dos palestins moriren ahir en tres actes de violència a la regió.

Durant la reunió del gabinet, Sharon reclamà la construcció, «el més ràpidament possible» dels segments de la línia que no són objecte d'impugnacions, sense tenir en compte una eventual opinió desfavorable de la Corte Internacional de Justícia de la Haia, segons una font governamental.

Sharon estimà que el veredicte de la Cort Suprema d'Israel, reclamant un canvi del traçat del mur sense qüestionar el dret a construir-lo, reforça al cap i a la fi la posició de l'Estat jueu.

Segons Sharon «el veredicte de la Cort Suprema (d'Israel) sobre el mur de separació és una important resposta jurídica a les mentides presentades contra Israel a la Cort Internacional de Justícia de La Haia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris