cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Un assessor del primer ministre francès dimiteix en ser detingut amb una prostituta menor

Ambiel, de 49 anys, negà els fets i diu que són «mentida, difamació o fins i tot manipulació»

Dominique Ambiel, assessor de Comunicació del primer ministre francès, dimití ahir, després que fos sorprès en companyia d'una prostituta romanesa menor d'edat i arrestat per la policia a començaments de setmana.

El cap del Govern conservador, Jean-Pierre Raffarin, ha posat fi a les funcions de Dominique Ambiel, conseller de Comunicació, que li ha presentat la seva renúncia, va informar el servei de premsa del primer ministre en un breu comunicat, sense explicar les raons. L'assumpte és enutjós per al primer ministre, que acaba de sofrir un fort vot de càstig en les eleccions regionals. «No necessitàvem això ara», comentà una font del Govern.

Segons el vespertí Le Monde, que revelà l'assumpte, Ambiel ha de comparèixer el pròxim 7 de juny davant del Tribunal Correccional de París per «ultratge» a un representant de l'autoritat pública i per haver «sol·licitat, acceptat o obtingut» relacions de tipus sexual d'una prostituta menor, a canvi d'una remuneració o promesa de pagament.

Ambiel, de 49 anys, va negar els fets que li retreuen i si bé reconegué que tingué un intercanvi de paraules «bastant fort» amb la policia, indicà que les altres coses és «mentida, difamació o fins i tot manipulació». Durant la matinada de dimarts passat, Ambiel fou sorprès per la policia quan creuava amb cotxe el bosc parisenc de Boulogne, en companyia d'una prostituta romanesa, de 17 anys, van confirmar fonts policíaques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris