nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Polònia afirma ara que no pot ignorar la decisió d'Espanya de sortir d'Iraq

El primer ministre, Leszek Miller, declarà ahir que Polònia no pot ignorar la decisió d'Espanya de retirar les seves tropes d'Iraq, però posà de relleu que la decisió de retirar les seves pròpies tropes hauria de ser molt madurada i, sobretot, condicionada pel desenvolupament dels esdeveniments.

La formulació emprada pel primer ministre sonà una mica diferent a la promesa que féu fa uns dies el president de la República, Aleksander Kwasniewski, a George Bush sobre la permanència de les unitats poloneses a Iraq fins al darrer dia en què siguin necessàries.

Precisament per evitar les confusions el portaveu del Govern, Marcin Kaszuba, recalcà que el Govern polonès no sospesa, en cap cas, la retirada de les tropes poloneses d'Iraq i, «sí algú ho entengué així, cometé un error».

D'altre costat, les dues bases de la Brigada Plus Ultra a Najaf, tornaren a ser atacades la nit de dimarts després de tres dies de treva i hores abans que la Unitat de Replegament del Contingent Espanyol (URCE) a Iraq entràs en funcionament. La base Al Andalus, amb soldats espanyols i salvadorencs fou atacada amb quinze granades de morter.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris