algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Nader anuncia que es presentarà a les presidencials del novembre als EUA com a independent

El defensor dels drets dels consumidors Ralph Nader anuncià ahir que es presentarà com a candidat independent a les eleccions dels EUA, una iniciativa que pot tenir importants repercussions a la campanya demòcrata.

«He decidit presentar-me com a candidat independent en la carrera per la Casa Blanca», declarà Nader al programa Meet the Press de la cadena de televisió NBC, desatenent així les crides del Partit Demòcrata perquè no hi acudís.

Nader, qui ja es presentà a les eleccions del 2000, en aquella ocasió com a representant del Partit Verd, afirmà que ha pres la seva decisió perquè vol una alternativa als dos principals partits, el demòcrata i el republicà.

El veterà activista, de 70 anys, afirmà que «Washington és un territori conquerit per les empreses i els dos partits competeixen ferotgement entre si per veure qui s'instal·larà a la Casa Blanca i rebre encàrrecs dels seus amos empresarials».

«Aquest país pateix molts de problemes i injustícies que no es mereix. Hi ha massa poder i riquesa en molt poques mans», afegí l'activista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris