algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Una delegació de la Creu Roja visita Saddam en un lloc no identificat del territori iraquià

Dos representants del Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR), un d'ells metge, visitaren ahir el captiu expresident iraquià Saddam Hussein en un lloc de l'Iraq del qual no es donaren dades. «Hem rebut una carta que ha escrit a la seva família», explicà Muin Kassis, un dels dos portaveus de l'organització a la capital jordana, on el CICR traslladà el seu quarter general després del brutal atemptat que patí el passat mes de novembre la seva seu a Bagdad.

Kassis declinà, no obstant això, detallar si la missiva era per a les dues filles del derrocat president, Raghad i Rana, exiliades al regne haixmir. «La visita la feren un metge i una dona que parlava àrab, als quals se'ls permeté demanar-li per les circumstàncies que envoltaren la seva captura i el seu estat de salut. Els resultats es discutiran amb els seus captors, assenyalà Kassis.

L'altre portaveu de l'organització internacional a Amman, Nada Doumani, explicà que l'objectiu de la visita era comprovar les condicions del lloc i de detenció i el tractament que està rebent el detingut». La portaveu de la Creu Roja afegí que «volíem veure si rebia menjar i beguda suficient, a més d'examinar el seu estat de salut i oferir-li la possibilkitat que pogués enviar un missatge escrit a la seva família».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris