nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Palacio visita l'Iran i promet ajuda per reconstruir Bam

La ministra d'Assumptes Exteriors, Ana Palacio, subratllà ahir a un grup d'autoritats locals de Bam i parlamentaris iranians la determinació d'Espanya per col·laborar en la reconstrucció d'aquesta ciutat, en la qual estan fent feina devers 30 cooperants espanyols.

Acompanyada per l'ambaixador espanyol a Teheran, Leopoldo Stampa; pel cap de cooperació i ajuda humanitària de l'Agència espanyola de Cooperació Internacional, Juan Bartolomé, i pels voluntaris de la mateixa nacionalitat, la ministra recorregué al llarg de diverses hores la zona destruïda pel terratrèmol que assolà aquesta ciutat.

Palacio també s'acostà en diverses ocasions a parlar amb les famílies que ara viuen apinyades en tendes instal·lades davant les seves antigues llars, convertides en munts de terra perquè el material principal de construcció en aquesta zona és la tova.

Passejant pels carrers polsosos, Palacio s'apropà a un munt de runes d'on va extreure un quadern d'exercicis de química. «Trob que aquests dos moments, les nines de la primera família i el quadern, són dues imatges que no oblidaré mai perquè posen de manifest la destrucció terrible, però també que la vida rebrota i continua», afirmà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris