cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

L'Exèrcit israelià entra a Jenín i arresta almanco 15 «sospitosos» palestins

L'Exèrcit israelià arrestà durant la matinada i el dematí d'ahir almanco 15 palestins «sospitosos» a l'àrea de Jenín on penetrà amb uns 25 vehicles blindats, asseguraren testimonis d'aquesta localitat cisjordana. L'Exèrcit israelià indicà que l'incursió era rutina sense donar més detalls.

Els testimonis palestins explicaren, tanmateix, que 25 vehicles blindats entraren al camp de refugiats de Jenín, on hi hagué intercanvi de foc esporàdic entre palestins i els soldats, sense que es registrassin víctimes. Entre els detinguts es troba Atar Abu Remeli, un líder local d'Al Fatah, i dos militants de les Brigades dels Màrtirs d'Al Aqsa, el braç armat d'Al Fatah.

La ràdio israeliana asseverà que les tropes arrestaren dos palestins «cercats» i pertanyents la Jihad Islàmica al llogaret de Kakatya, a prop de Jenín. Les ciutats i camp de refugiats de Jenín i Naplusa, al nord de Cisjordània sofreixen les més intenses incursions militars dels últims mesos.

També al camp de refugiats de Jilazun, als voltants de Ramal·là, les tropes arrestaren durant la nit de dijous un membre de les forces juvenils d'Al Fatah, principal organització de l'Organització per a l'Alliberament de Palestina (OLP). Amad Rafi, un dirigent del braç armat d'Al Fatah, és acusat per Israel de planejar i cometre atacs al nord de la zona de Binyamin.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris