algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

El PIB de l'eurozona es reactiva el tercer trimestre i puja un 0'4%

El Producte Interior Brut de la zona euro i del conjunt de la Unió Europea (UE) registrà un creixement del 0'4 per cent durant el tercer trimestre del 2003, en comparació amb el període anterior, segons una «estimació ràpida» publicada ahir per l'Oficina Estadística Comunitària (Eurostat).

El creixement del PIB durant el segon trimestre del 2003 va ser del 0% a la UE, mentre que va caure un 0'1% als països de l'euro. En comparació amb el tercer trimestre del 2002, el PIB de la zona euro registrà un creixement del 0'3 per cent i el del conjunt de la UE del 0'6%, davant d'un 0'2% i un 0'5%, respectivament, al llarg del trimestre precedent.

En la comparativa que fa Eurostat, durant el tercer trimestre del 2003 el PIB dels Estats Units va créixer un 1'7 per cent, en comparació amb els tres mesos anteriors, després d'haver augmentat un 0'8% el segon trimestre d'engany.

Al Japó, el PIB tingué un creixement del 0'6% en el període analitzat, després d'haver augmentat un 0'9 per cent en el trimestre anterior. En relació amb el tercer trimestre del 2002, el PIB dels Estats Units va créixer un 3'3 per cent, i el del Japó un 2'5%.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris