muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El president espanyol avui «escoltarà amb atenció» el papa

El papa Joan Pau II rep avui al Vaticà el president Aznar, amb qui analitzarà l'evolució de la crisi de l'Iraq. L'audiència es durà a terme a les onze del matí a la biblioteca privada del pontífex. Després, Aznar es reunirà amb el secretari d'Estat vaticà, el cardenal Angelo Sodano, i amb el secretari per a les relacions amb els estats («ministre d'exteriors de la Santa Seu»), l'arquebisbe Jean Louis Tauran.
Després d'aquestes reunions, Aznar tornarà a Madrid, on mantindrà una trobada amb el primer ministre britànic, Tony Blair.

Aznar digué ahir en una entrevista amb la cadena Cope que «està segur» que Joan Pau II «és conscient» que, pel que fa a la crisi de l'Iraq, «res no es construeix sense esforç» i que «la pau no cau sola del cel». Preguntat si la seva condició de catòlic el fa «especialment receptiu» a les consideracions morals de l'Església, contestà que «escoltarà» el papa «amb molta atenció i respecte, com sempre. És una persona a qui admir molt, crec que és una de les més grans personalitats que hi ha hagut en molt de temps, sense cap dubte. Però tinc el meu capítol de creences particulars, que formen part de la meva consciència i vida privada, i atenc les meves responsabilitats polítiques escoltant moltes opinions, algunes tan importants com la del papa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris