muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Una dona novaiorquesa, en estat crític en patir el carboncle pulmonar

Una dona, que les autoritats novaiorqueses han confirmat que pateix la malaltia del carboncle per inhalació, es troba hospitalitzada en estat crític i és la primera pacient amb aquesta forma de contagi apareguda fins ara a Nova York. «La dona està en estat crític. Hi ha evidències que l'àntrax inhalat ha alliberat gran quantitat de toxines i ha danyat de manera sistemàtica el seu organisme. En aquests moments està «lluitant per sobreviure», declarà el director del Departament de Salut, Neil Cohen.

La pacient, de 61 anys i de la qual no s'ha revelat la seva identitat, treballava en el magatzem d'un centre mèdic de Manhattan, que ha quedat tancat al públic per realitzar controls mediambientals a la recerca d'evidències de la bactèria.

El batle de Nova York, Rudolph Giuliani, explicà que la dona es troba amb respiració assistida i el seu estat era tan feble que no havia pogut ser entrevistada pels experts. Giuliani explicà que la dona no toca la correspondència en el seu lloc de treball, però desenvolupa les seves activitats en una zona propera a la sala on s'organitza el correu en el centre hospitalari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris