algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El tipus d'àntrax detectat a Florida fou creat durant els anys 50 a Iowa

Els investigadors encarregats d'estudiar el suposat brot d'àntrax detectat a l'Estat de Florida (sud-est) després de la mort d'un home i el contagi d'un altre, creuen que la varietat detectada es correspon amb una de creada en un laboratori de l'Estat d'Iowa fa aproximadament 50 anys, segons indicaren fonts de la investigació a la cadena CNN.

No obstant això, els investigadors han advertit que encara no s'han acabat les proves per determinar si la varietat detectada ha estat creada en laboratoris. Si es confirmàs aquest extrem, es donaria prioritat a la hipòtesi d'un acte criminal. Divendres Robert Stevens, editor fotogràfic d'un diari de venda en supermercats, va morir com a conseqüència de la inhalació d'àntrax. Un altre dels treballadors del diari, amb seu a Boca Raton, donà positiu.

Segons la CNN, quan l'àntrax va sortir a llum els anys 50 els científics asseguraren que estaven treballant en la seva creació artificial amb fins d'investigació. George W. Bush va qualificar ahir de «seriós» el cas de contagi per àntrax detectat, encara que va subratllar que el Govern està investigant el cas per protegir la seguretat de tots els ciutadans nord-americans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris