algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Les borses mantenen el tipus tot i els nervis desfermats pels atacs

Les pèrdues i guanys dels diferents mercats no excediren l'1 per cent

Les borses resistiren el bombardeig de l'Afganistan, però no sense nervis. Les diferentes tendències que registraren el mateix dia en són una prova. D'aquesta manera, la borsa dels EUA, Wall Street tancà amb pèrdues d'un 0'57% en l'índex general Dow Jones i amb guanys d'un 0'04% en l'índex tecnològic Nasdaq.

En el vell continent, el selectiu índex del mercat madrileny va acabar amb un guany del 0'4 per cent, en una sessió caracteritzada per la volatilitat en totes les places europees. Pocs minuts abans del tancament de mercat, tots els parquets d'Europa, llevat de Londres, canviaren els nombres vermells per lleugers guanys. En concret, l'Íbex-35 va pujar un 0'73 per cent, fins a 717'44 unitats. L'Íbex Nou Mercat va perdre un 0'27.

En el mercat de divises, el canvi entre la moneda europea i el bitllet verd, al tancament de la sessió borsària, se situà en 0'9184 unitats, malgrat que en alguns moments la cotització de l'euro es va situar per sobre de la cota dels 92 centaus de dòlar. Comprar un dòlar, a preu de tancament d'ahir, costava 181'69 pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris