nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

• SUÏSSA

Fòrum de Davos El fòrum econòmic de Davos, que finalitzà ahir, tractà de cercar la fórmula per aconseguir una globalització menys injusta, assetjat per les crítiques d'aquells que la consideren el pitjor enemic del progrés dels pobres. La 31a edició del Fòrum tenia com a lema «Superar les diferències» entre rics i pobres, emperò aquestes pareixen més grans i aferrissades que mai.EFE.

• ITÀLIA

Mafiós detingut La Policia italiana arrestà ahir Benedetto Spera, un dels homes més cercats del país en ser el lloctinent i braç dret del gran cap de la màfia Bernardo Provenzano. Sobre Spera, de 60 anys, hi pesen diverses condemnes d'homicidi, a més de ser condemnat com a membre de la «comissió» de caps mafiosos que decretà els assassinats dels jutges Giovanni Falcone i Paolo Borsellino. DdB.

• BRASIL

José Bové El líder camperol francès José Bové obtingué ahir un habeas corpus que deixa sense valor l'ordre d'abandonar el país en 24 hores imposada a la vigília per la Policia federal. Bové havia participat, juntament amb altres 1.500 persones de diverses nacionalitats en la invasió i destrucció d'un laboratori transgènic de la multinacional Monsanto. DdB.

• BÈLGICA

Judici a Dutroux Marc Dutroux, detingut l'agost de 1996 acusat del rapte i assassinat de diverses nines, serà jutjat a mitjans del 2002, segons anuncià ahir Marc Werwilghem, ministre belga de Justícia. El que ha estat considerat enemic públic número u de Bèlgica serà jutjat en el 2002 pels delictes d'associació de malfactors i segrest de dues nines, i pel rapte i assassinat de quatre més. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris