algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Greenspan, a favor de la baixada d'imposts proposada per Bush

El president de la Reserva Federal (Fed), Alan Greenspan, es manifestà ahir a favor de la baixada d'imposts proposada pel nou president nord-americà, George W. Bush, estimant que no impedirà als Estats Units reemborsar el seu deute.

Durant una intervenció davant el Comitè de Pressupost del Senat nord-americà, Greenspan afegí que les baixades d'imposts de l'ordre dels 1.600 miliards (1'6 bilions) de dòlars proposades per Bush podrien ajudar si la desacceleració de l'economia es confirma. Estimà que aquestes baixades haurien de començar ràpidament i ser introduïdes gradualment.

Afegí que no impediran al Govern nord-americà reemborsar el deute del país d'aquí al final de la dècada. Fins ara, Greenspan no havia comentat oficialment les propostes de Bush, deixant entendre en diverses oportunitats que la prioritat era el pagament del deute i el reforçament del sistema de seguretat social. «Si el criteri és l'estabilitat, és bastant millor reduir els excedents amb baixades d'imposts que amb augments de despeses», declarà Greenspan.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris