nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Breus

• EL SALVADOR

Damnificats El president salvadorenc, Francisco Flores, va anunciar ahir que el nombre de damnificats pel terratrèmol del passat 13 de gener és de 750.000 en tot el territori nacional, però que només la desena part del total, 75.000 persones, estan rebent ajuda. «Significa que hi ha 750.000 persones sense casa, però nosaltres en aquest moment en els albergs i en els refugis temporals estem atenent 75.000 persones». El Comitè d'Emergència Nacional, el COEN, ha obert uns 84 albergs en tot el país, però la seva capacitat desborda les necessitats actualment existents.E.P.

• R. DOMINICANA

Enfonsament La Marina de Guerra i la Defensa Civil dominicanes cercaven ahir una barca amb uns quaranta emigrants clandestins que segons sembla s'enfonsà a la costa de Miches, a 190 quilòmetres a l'est de Santo Domingo. La majoria dels emigrants procedien de Sánchez, a la península de Samaná, a uns 130 quilòmetres al nord-est, i de Sabana de la Mar, a 205 quilòmetres a l'est, i fou un pescador el qui donà l'alarma després de veure'ls a l'aigua, en topar l'embarcació contra unes roques, informà el comandant del destacament de Marina de Miches.E.P.

• CONGO

Enterrament La població de Kinshasa, controlada per un important dispositiu de seguretat, acudí en massa ahir per presenciar el pas del seguici fúnebre del president assassinat Laurent-Desiré Kabila, mentre els seus aliats anunciaven a Angola la seva voluntat de reactivar el procés de pau de la República Democràtica del Congo. Els habitants de la capital, on resideixen devers cinc milions de persones, prengueren literalment a l'assalt els carrers pels quals passava la comitiva oficial.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris