algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Fageda titlla d'èxit els Ciutat de Palma i carrega contra l'oposició municipal

PSIB, PSM i EU-Els Verds ratifiquen el seu suport a l'organització d'Arruixada 2001

«La institució no es mereix això, els regidors que no foren presents al sopar dels Ciutat de Palma no saben el que significa ser regidor d'aquesta ciutat ni representar les persones que els han elegit». Així de dur i contundent es va mostrar ahir el batle de Palma, Joan Fageda, amb els edils dels grups polítics, PSOE, PSM i EU-Els Verds, a l'oposició, que disssabte a la nit refusaren assistir a la gala d'honor dels premis Ciutat de Palma i anaren al sopar convocat per part del col·lectiu Arruixada 2001 per protestar contra la política cultural del PP.

Fageda, molt ofès per aquest menyspreu «a un dels actes més importants del Consistori com a tal», explicà que «no entenc com aquestes persones aprofiten qualsevol avinentesa per anar en contra del Partit Popular. Dissabte aquests atacs no eren vàlids, perquè l'oposició no actuava contra l'equip de Govern, sinó contra la pròpia institució en què ells representen els ciutadans. Ahir (per dissabte) tots els membres del Consistori érem els amfitrions en el dia del patró de la nostra ciutat, absolutament tots, no només l'equip de Govern. Estic molt decebut».

La primera vara va assegurar que «de totes maneres, el que no farem serà tancar-nos al diàleg amb els organitzadors de l'Arruixada, perquè les polèmiques no són dolentes. Les seves propostes seran ben rebudes i la nostra política no suposa desprestigiar ningú. Estic segur que atracarem les nostres postures». Per la seva banda, fonts de l'organització de l'Arruixada 2001 explicaren a Diari de Balears que en un futur no gaire llunyà tenen previst convertir-se en un fòrum de debat consolidat que ara mateix es troba en procés de vertebració. L'organització d'aquest esdeveniment va aprofitar per agrair l'assistència al sopar que se celebrà al Poble Espanyol de Palma i la col·laboració en l'acte i per demanar «disculpes per les errades en l'organització».

El portaveu socialista, Antoni Roig, va explicar que «el batle no està essent intel·ligent si el que fa és matar el missatger que exigeix el redreçament de la política cultural de Palma. Jo crec que tots hem de reflexionar amb calma, perquè resulta que la societat civil ja ho ha fet. El Partit Popular no ha entès que ha d'abandonar la seva prepotència i crec que l'èxit d'Arruixada demostra que hi ha moltes de persones descontentes amb ells. En aquest sentit, nosaltres estarem a la seva disposició (de l'Arruixada) per al que vulguin, perquè hi combregam absolutament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris