nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Arruixada 2001 ha venut mil tiquets pel sopar al Poble Espanyol

Fonts pròximes a l'organització assenyalaren ahir que prop de mil persones han comprat el tiquet per assistir, anit, al sopar alternatiu al de l'Ajuntament de Palma per Sant Sebastià. En aquest darrer són esperades, entre altres personalitats, els ministres de Cultura, Pilar del Castillo, i de Medi Ambient, Jaume Matas.

El conseller de Presidència, Antoni Garcies, es mostrà ahir descontent amb la selecció efectuada des de Cort a l'hora de convidar els representants del Govern a la gala dels Ciutat de Palma. «Només hi assistiran el president Antich i el conseller de Cultura, Damià Pons. No hi anirà cap altre conseller, perquè no han estat convidats, i en general el govern no va allà on no el conviden».

Garcies tingué també unes paraules de referència al sopar alternatiu de l'Arruixada 2001, convocat com a crítica a la gestió cultural de Cort: «Me sembla molt bé que es facin sopars alternatius, i com més se'n facin, molt millor». Garcies afirmà que de cap manera no hi assistiria en qualitat de conseller.

Pel que fa al sopar de l'Arruixada 2001 en el Poble Espanyol, Javier Mariscal, Antoni Serra i Antoni Ma. Thomàs donaren ahir suport a la iniciativa, malgrat no poder assistir a la cita.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris