algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Andrew i Georgina Pinder fan de can Planes un món màgic

La comèdia tràgica o la tràgica comèdia de Mr. Punch és el títol de la instal·lació d'Andrew i Georgina Pinder que es podrà visitar a partir de demà i fins al 25 de febrer al Museu d'Art Contemporani de can Planes, de sa Pobla.

Andrew i Georgina Pinder, autors de l'exposició, són un matrimoni d'arqueòlegs anglesos que es dediquen a l'art i que des de fa 15 anys viuen i treballen al seu estudi de Selva. Els Pinder han volgut recuperar amb aquesta instal·lació una de les figures més importants de la iconografia infantil europea, Mr. Punch. Un personatge a mig camí entre l'heroi i el dolent dels contes.

En paraules de Ramon Molina, director de can Planes, «l'exposició és en realitat una instal·lació on l'antic teatre de titelles cobra vida amb les escultures, pintures i música que l'acompanyen. Un món màgic per retrobar i gaudir-ne de bell nou». L'exposició, formada per diferents escultures de Georgina Pinder i per quadres i personatges en tres dimensions d'Andrew Pinder, s'acompanya amb un catàleg amb dibuixos d'Andrew que recreen la història d'aquest entranyable personatge que és per a molts Mr. Punch.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris