algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Breus

• EUA

Execucions Les autoritats judicials de l'estat d'Oklahoma executaren ahir Wanda Jean Allen, la primera dona negra a qui s'aplica la pena de mort en més de 46 anys a Estats Units. A més, a Florida les autoritats penitenciàries executaren l'assassí convicte Robert Glock, qui es convertí en el primer ajusticiat d'enguany en aquest estat.AGÈNCIES.

Microsoft El Govern d'EAU demanà ahir a un tribunal d'apel·lacions que confirmi l'ordre de divisió del gegant de la informàtica Microsoft, i negà que el jutge que prengué aquesta decisió estigués predisposat contra l'empresa. El Departament de Justícia i els 19 estats del país que continuen en el cas contra Microsoft per abús del seu monopoli presentaren els seus arguments al tribunal federal que estudia l'apel·lació de l'empresa.E.P.

• ULSTER

Procés de pau David Trimble, cap del principal partit unionista protestant d'Irlanda del Nord, l'UUP, anuncià que pròximament mantindrà una sèrie de consultes amb la base del seu partit sobre el futur del procés de pau a la província, en punt mort des de fa alguns mesos. Trimble efectuà aquest anunci després de reunir-se amb la comissió del seu partit encarregada d'avaluar l'estat actual del procés de pacificació.AFP.

• IRAQ

Bombardeigs Dos iraquians resultaren ferits durant els bombardeigs nord-americans i britànics contra objectius civils al sud d'Iraq, segons afirmà el portaveu militar a Bagdad. «Dos ciutadans iraquians resultaren ferits en els bombardeigs aeris enemics que tingueren lloc contra instal·lacions civils en la província de Wassit, afirmà un portaveu militar a l'agència estatal INA.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris