nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Pànic en un avió britànic en prendre'n un passatger el control a la força

Pel forcejament, l'aparell es precipità, però la tripulació aconseguí tornar-lo a la normalitat

58850

La tripulació aconseguí reduir l'assaltant després de ficar-se a la cabina.

Un passatger d'un avió de la companyia British Airways que volava amb destinació a Kenya va irrompre en la cabina de l'aparell per intentar aconseguir el control de l'avió, i provocà el pànic entre els passatgers, que en algun moment pensaren que s'estavellarien. Finalment la tripulació aconseguí aplacar l'home i reprendre el control de l'aparell. El passatger, que afirmà ser d'origen kenyà, intentà controlar els comandaments de l'aparell després d'entrar a la cabina a mitjan vol. En l'enfrontament amb els membres de la tripulació que intentaven impedir-li l'accés als comandaments, el pilot automàtic de l'aparell es desactivà i l'avió, un Boeing 747, començà a precipitar-se.

L'assaltant, de prop de 30 anys, no anava armat, per la qual cosa la tripulació aconseguí contenir-lo, després d'uns segons de baralla, i aconseguí que l'aparell aterràs sense més problemes a Nairobi. Una vegada a terra, l'home va ser detingut per la Policia kenyana, que assenyalà que, amb tota probabilitat, es tracta d'«un malalt mental». «Ha estat escortat per la Policia a l'hospital de Nairobi i en aquests moments es troba sota medicació». La Policia anuncià que s'ha obert una investigació de l'incident per determinar els possibles càrrecs contra l'agressor.

En el seu frenètic descens, quatre dels 379 passatgers del jumbo "en el qual també viatjaven 19 membres de la tripulació entre personal de vol i de la cabina", que volava des de l'aeroport londinenc de Gatwick amb destinació a Nairobi, resultaren ferits lleus. Foren traslladats a un hospital i donats d'alta poc després.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris